Over PMT Nieuws

Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) is in omvang het derde pensioenfonds van Nederland. Wij verzorgen de pensioenregeling voor de bedrijfstak Metaal en Techniek.

Het pensioenfonds werkt voor ruim 340.000 ondernemingen, waarin meer dan 400.00 werknemers op dit moment een pensioen opbouwen. Daarnaast ontvangt een grote groep gepensioneerden (zo’n 190.000) een pensioen. En er zijn circa 655.000 werknemers die in het verleden een pensioen bij PMT opbouwden. In totaal heeft PMT ruim 1,2 miljoen deelnemers.

In PMT Nieuws leest u het meest actuele nieuws over uw pensioen bij PMT. In de huidige roerige economische tijden houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte van hoe PMT ervoor staat. En we horen graag hoe u erover denkt. Per artikel kunt u dus reageren of vragen stellen. Wilt u graag een reactie van PMT terug? Vergeet dan niet uw e-mail adres in uw reactie te zetten.

Kijk voor de laatste persberichten of dekkingsgraden regelmatig op de site van PMT (www.bpmt.nl). Daar vindt u nog veel meer informatie over uw pensioen. Ook vindt u daar de namen van de pensioenconsulent in uw regio, voor vragen over uw persoonlijke pensioensituatie.